HŰHA

Ez durva: A szcientológusok csapdába csalták a TV2 sztárját

Kiderült, nemcsak Curtist, de Laky Zsuzsi férjét is be akarta szervezni a kétes hírû Szcientológia Egyház. A TV2 sztárját egy szeánszra is elcsalták.
  • Szerző: Angie

A Legbátrabb páros győztese a kétes hírű Szcientológia Egyház célkeresztjébe került. Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti korábban heroinfüggő volt, a sportnak és a kitartásának köszönhetően azonban abbahagyta a drogozást, mára kétgyermekes apaként normális életet élhet. Ahogy korábban lapunk megírta, a ketrecharcos a szintén drogproblémákkal küzdő rappernek, Curtisnek is felajánlotta a segítségét, hogy megszabadulhasson káros szenvedélyétől, de erre nem került sor. A rapper helyette a kétes hírű Szcientológia Egyház kamuelvonóját, a Nar­conont választotta.

A %RIPOST% megtudta, Guszti azért féltette barátját a szcientológusoktól, mert neki is meggyűlt a baja a szervezettel, őt is be akarták szervezni. Körmönfont módszerrel még egy szeánszra is elcsalták.

"Egészen elképesztő volt számomra ez a találkozás. A szcientológiánál nagyobb ostobaságot én még életemben nem tapasztaltam. Az istentiszteleten bibliai alapon beszéltek mindenről, de valahogy teljesen más megvilágításban, mint egy, úgymond, hagyományos misén. Aztán a végén – soha nem fogom elfelejteni – mindenkit felszólított a vezető, hogy adjunk pénzt. A mai napig emlékszem a mondataira:

És adjatok, mert boldog a szíve annak, aki adhat, de ne a legkisebb összegért nyúlj, mert azt az ördög sugallja.

A legnagyobbat vedd ki, mert az az isteni gondolat!”

– mesélte még most is szörnyülködve Guszti, aki a %% napilap hétfői számában részletesen beszámol tapasztalatairól és a módszerről, amivel megpróbálták behálózni őt.

És ezeket olvastad már?