HŰHA

Ez durva: Életveszélyes kiegészítőt hord a magyar énekes

Az extrém előadó megint nem hazudtolta meg önmagát. Bemutatta legújabb divatagymenését, amihez egy nagyon veszélyes órát vett fel.
  • Szerző: Buster

Varga Viktor mindig igyekszik valami különleges öltözékkel is hangsúlyozni egyedi látásmódját. Ez most is sikerült neki.

Vadászpilóta szerkóját egy különleges és a 70-es években tömeges bezúzásra ítélt karórával tette még inkább extrémebbé. Vagyis inkább veszélyessé! A katonai időmérőt az I. világháborúban rendszeresítették és egyik sajátossága a radioaktivitása.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musican, Artist (@vargaviktorv) által megosztott bejegyzés,

W.W.W. azaz Wrist. Watch. Waterproof, vagyis Kar. Óra. Vízálló. - ha magyarul nem is hangzik olyan jól, mindenki érti, hogy mit akartak elérni a tervezői: egy karórát, amely pontosan mutatja az időt, még a tenger közepén is.  Az Angol Védelmi Minisztérium a svájci óragyártókhoz fordult, hogy készítsenek egy, a W.W.W. szabványnak megfelelő karórát.

Manapság a széria  mindegyik meglévő darabja nagy értéket képvisel, mivel kevés van belőle. A tömeges megsemmisítés oka, hogy a számlap háttérvilágítását olyan fluoreszkáló anyaggal oldották meg, amely rákkeltő rádiumot tartalmazott.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?