HŰHA

Ez extrém: nem hiszed el, hol szexelt a magyar színésznő

Zavarba ejtő titkokról hullt le a lepel a LifeTv Bréking című műsorában! Fésűs Nelly bevallotta, az extrém helyszíneket sem veti meg, ha egy légyottról van szó.
  • Szerző: Ripost

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a felhők felett sikerült eltölteniük pár romantikus percet a partnerükkel. Fésűs Nelly azonban megteheti ezt, ugyanis a LifeTV-n látható Bréking hétfői adásában elárulta, bizony vele előfordult már, hogy egy utasszállító mosdójában estek egymásnak a párjával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Szabolcs László

„Nekem még a bakancslistámon van, hogy egy repülőgép mosdójában szexeljek” – kezdte a műsorban Polgár Tünde, ám Fésűs Nelly gyorsan lecsapta a magas labdát. Mint kiderült, a színésznő ezen az élményen már túl van. Bár azt nem árulta el, hogy a történet másik szereplője a férje volt, vagy még korábban történt az eset, de egy jó tanácsot intézett a nézőkhöz, ha esetleg hasonló dolgok foglalkoztatják a fantáziájukat.

„Nekem a Tünde bakancslistája már megvolt. Csináltam repülőgép mosdójában. Ez egy tengerentúli járaton történt. Nyilván szerencsés, ha nem a Budapest – Prága járaton esünk egymásnak. Már pár órája utaztunk, és akkor már éreztem, hogy muszáj megmozgatni magamat. Kimentünk egymás után...” – fogalmazott Nelly, aki a további történéseket a nézők fantáziájára bízta.

Kovács Áron pedig azonnal megjegyezte, hogy ezzel a színésznő egy elit klubhoz csatlakozott, a Mile high clubhoz, itt pedig csak azok lehetnek tiszteletbeli tagok, akik csinálták már repülőn. Áron egyébként hozzátette: ilyen szempontból az ő fantáziáját is foglalkoztatja a repülőgépek mosdója.

 

Elkapta a koronavírust

A Sztárban Sztár elődöntőjében jelentette be Tilla, hogy Fésűs Nelly koronavírustesztje pozitív lett, így nem vehetett részt az adásban. A színésznő szerencsére tünetek nélkül átvészelte a betegséget, múlt pénteken pedig ki is szabadulhatott a karanténból.

„Sosem tudtam volna meg, hogy én is elkaptam, ha hivatalból nem teszteltek volna le” - fogalmazott Nelly.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?