HŰHA

Ez kemény, Polgár Tünde durván átverte a férjét

A luxusfeleség nem bízta a véletlenre. Árpád alig ismerte meg kedvesét.
  • Szerző: Ripost

„Műszáj, műfenék – minden, amit utálnak a fiúk. Visszavágtam! Édes a bosszú! Lehet, hogy egy picit túltoltam, de végre ők is érzik, milyen, ha visszanyal a fagyi. Ez volt az első, és az utolsó ilyen részemről, tehát a prank-háborút felejtsétek el! Nem az én világom, nem az én stílusom” – olvasható Polgár Tünde legújabb videója alatt, amelyben durván átverte férjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A luxusfeleség elhitette a férjével, hogy megplasztikáztatta a száját és a fenekét, Árpi pedig kendőzetlenül elmondta erről a véleményét.

„Te megőrültél? Hogy néz ki a szád? A popsi az még nem olyan vészes, de a szád az szörnyű. Te egy normális, intelligens nő voltál. De hogy lehet így utcára menni?” – mondta Árpi, miután meglátta felesége hatalmas fenekét és száját. Kicsit később azonban már nyersebben fogalmazott.

„Ezt nem lehet kibírni, én elmegyek! Te meghülyültél! A fejedet nem szeretném látni, ezt le kell takarni! Ez embertelen!” – jelentette ki Tünde férje, aki szerencsére fellélegezhetett, ugyanis a luxusfeleség felfedte magát.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?