HŰHA

Ez nagyon durva: bármivel képes lesz embert ölni Berki Krisztián

Berki Krisztián az utóbbi időben gyakran tûnik fel igazi "keményfiúk" oldalán. Persze, nem unalmában adta erre a fejét, új hobbijától is sokmilliós bevételt vár.
  • Szerző: Buster

 Berki Krisztián a lapunkhoz eljuttatott fényképek tanúsága szerint  komoly együttműködésbe kezdett egy őrző-védő céggel. Az izomceleb rendszeresen feltűnik egy Győr melletti lőtéren, ahol a különféle pisztolyokon át a nehéz lőfegyverekig mindent kipróbál. 

Berki a %RIPOST% napilap kérdéseire a pénteki számban elárulta, milyen kapcsolatban is áll a céggel, és miért jár lőgyakorlatra.

"A security cég és köztem valóban létezik kapcsolat. A cég vezetője felfigyelt rám, és úgy ítélte meg, hogy a sportszervezésben szerzett tapasztalataim hasznosak lehetnek számukra, hiszen korábban sportvezetőként már álltam velük kapcsolatban. Jelenleg több szálon fut az együttműködésünk.  Egy új, közös üzletet is tervezünk.

Az a célunk, hogy életre hívjunk egy fegyveres testőrséget biztosító céget, melyben már komolyabb szerepem lesz. Ezért járok lőgyakorlatokra

- árulta el Krisztián.

A celeb nem csak fegyverekkel, de a testével is megtanul harci eszközként bánni. Felkérték ugyanis, hogy vegyen részt a szeptember 9-ére tervezett székesfehérvári Fight Arena küzdősport gála szervezésében. 

"Megtetszett a ketrecharc, elkezdtem aktívan bokszolni. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a távolabbi jövőben én is feltűnök harcosként egy, a székesfehérvári gálához hasonló eseményen" - mondta Berki.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?