HŰHA

Ezt hallanod kell: Ez a dal a magyar énekesnő diplomamunkája

A gyönyörû énekesnő nemrég fejezte be tanulmányait a világ egyik legjobb zenei egyetemén. Ezzel a dallal nyûgözte le tanárait és persze a mi állunk is leesett!
  • Szerző: Buster

Igaz, Hien már három hete feltöltötte a Berkeley egyetemre leadott diplomamunkáját, de valamiért itthon még nem igazán kapták fel a dalt és a hozzá tartozó meseklipet. Mi most viszont megtesszük, mert nagyon megérdemli! A Megasztár felfedezettje így kommentálta művét:

„Kész a diplomamunkám! Emlékszem, milyen hatás alatt voltam, amikor kislányként Disney meséket néztem. Ez a varázs nem múlt el azóta sem.  A Fantasia című Disney mese egyik legszebb szegmensét választottam ki, amire zenét szereztem, zajszinkront írtam, hangzásokat terveztem.
Az előadóművészet mellett megtaláltam a másik szenvedélyemet, amit ebben a projektben maximálisan kifejezhettem"

– kezdte az énekesnő.

„Sokszor elbizonytalanodtam, hiszen ebben a szakmában is és főleg a nagy többség férfi, így a szakomon volt dolgom pár okoskodó, irigy hímsovinisztával, akik miatt mindig kétszer annyit kellett felmutatnom. Tudjátok milyen jó érzés volt látni a fejüket, amikor a sound design tanárok azt mondták, hogy jobban tetszik nekik az én verzióm, mint az eredeti Disney?!"

– folytatta Hien, aki megköszönte  a segítséget azoknak, akik támogatták.

„Bár még sokat kell fejlődnöm, nagyon büszke vagyok erre a munkámra, mert rengeteget tanultam a folyamat alatt, hála a csodás tanáraimnak, sound designer barátaimnak!  Köszi Molnár Tomi a dalszövegért!" 

– írta közösségi oldalán Hien.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?