HŰHA

Ezt nézd meg! Durva videó a "Viszkisről"

Mutatjuk Antal Nimród rendezésének werkfilmjét, az eredménytől az érintett, Ambrus Attila is megrémült.
  • Szerző: HG

A képeken kemény akciófilmnek néz ki, a készítők szerint azonban senkinek nem kell féltenie a gyerekét mozizás közben. A főszerepben a főiskolás, elsőfilmes Szalay Bence látható, akinek hiteles játékával nem csak a Hollywoodban is befutott rendező, Antal Nimród, de maga Ambrus Attila is igen elégedett.

A viszkis rabló néven hírhedtté vált egykori jégkorongozó közel 30 alkalommal rabolt ki bankokat, takarékszövetkezeteket. Jellemző volt rá, hogy akciói előtt mindig felhajtott egy-egy pohár whiskyt, a pénztárosnőknek pedig virágot vitt, ezért annak idején igen népszerű volt. Tettéért 17 évet kapott, de jó magaviselete miatt 10 év után szabadult.

 

Láttam belőle egy keveset, abszolút elégedett vagyok az eredménnyel. Picit azért meglepődtem, mert durvább, mint ahogy én felléptem. Aztán rájöttem, a jó eredményhez ilyesmire van szükség, és ezt Bence nagyon jól megoldotta

- mondta a Ambrus Attila, aki már régóta nincs szökésben, bárki "elkaphatja". Most például a Szekszárdi Szüreti Napokon árulja a kerámiáit az egész hétvégén, miután a börtönben kitanulta a kerámiakészítő mesterséget.

"Igen, itt most bárki megtalálhat. Mivel a bankok sajnos továbbra sem támogatnak, ezzel vagyok kénytelen keresni a kenyeremet" - tette hozzá nevetve a Viszkis, akinek filmje jövő nyáron kerül a mozikba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?