HŰHA

Ezt senki sem tudta a halálra lőtt zenészről

Mike Tyson és a kilencvenes évek legendás rappere igen közeli barátok voltak, a zenész még a börtönben is látogatta cimboráját.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mike Tyson egy podcastban beszélt arról, hogy mennyire szerette a rapper Tupac Shakurt. Az egykori bokszbajnok elmondta, hogy milyen jó barátok voltak a zenésszel, és felidézte, amikor Tupac a börtönben is meglátogatta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Tysont a 18 éves Desiree Washington megerőszakolásáért tartóztatták le 1991-ben. Három évet töltött börtönben hatéves büntetéséből, de 1995-ben kiengedték.

A podcast epizódban az 53 éves Tyson kedvenc emlékeként emlegette, amikor Tupac a börtönben meglátogatta. „Annyira élettel teli és izgatott volt. Amikor kimentünk, felugrott az asztalra. Az autókban ülő rendőrök mind őt bámulták.”

Hozzátette, hogy az őröknek nem tetszett a zenész viselkedése, mert a fogvatartottak is izgatottak lettek az érkezésekor és ez biztonsági aggályokat vetett fel. „Egy energiabomba volt ott. Mikor bejött, mindenki ismerte, őrülten tisztelték” – fogalmazott a volt bokszoló.

1993 novemberében Tupacot azzal vádolták meg, hogy két rendőrt meglőtt. A rabok ettől még jobban tisztelték.

A legendás zenészt 1996-ban Las Vegasban egy autóból lőtték agyon – írja a Daily Star.

címkék:
És ezeket olvastad már?