HŰHA

Fekete Dávid ügye: reagált a rendőrség, ez történik most az énekessel

Az énekes botránya tovább folytatódik, a rendőrség őrizetbe vette Feketét, és könnyen lehet, hogy a károsultjai igazat mondtak róla.
  • Szerző: ripost

Újabb fordulatot vett Fekete Dávid botrányos ügye. Az egykori megasztárost az utóbbi hetekben többen azzal vádolták meg, hogy százmilliókat csalt ki tőlük a győri autókereskedésén keresztül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerdán aztán a reflektoronline.com adta hírül, hogy információik szerint az énekest alapos házkutatást követően rendőrségi őrizetbe vették.

A hírt most a hatóság is megerősítette.

Fekete Dávid egyre több károsultja kerül elő

Fekete Dávid nagy bajba került (Fotó: TV2)

„Május 4-én előzetes házkutatás során egy ismert győri autókereskedőt őrizetbe vettek, mely őrizet jelenleg is tart. A rendőrségnek 72 órája van eldönteni, hogy szabadítja, illetve javaslatot tesz az előzetes letartóztatására a bíróságon. Ez az idő még nem járt le, a gyanúsított rendőrségi őrizetben van jelenleg is” – mondta el a Blikknek a nyomozást végző Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr Főkapitányság sajtóosztálya.

Idén márciusban bombaként robbant a hír, miszerint Fekete Dávid válik egyéves ikergyermekei anyjától. Az énekes a Facebook-oldalán írt arról, hogy állítása szerint a 22 éves Regina megcsalta őt. Később bevallotta, hogy a félrelépés kölcsönös volt.

Később újabb, ennél sokkal súlyosabb ügyek derültek ki az énekesről: többen állították, hogy Dávid a győri autókereskedésével százmilliókat csalt ki tőlük és volt, akinek az életét veszélyeztette. Volt, aki állítása szerint mindenét elveszítette az énekes miatt, aki sokak szerint egy bűnszervezet tagja.

A reflektoronline.com információi szerint az énekes a felesége cégén keresztül vett fel több százmillió forintos hitelt, amit a fiatalasszony nem tud fizetni, így több évtizedre kilátástalan helyzetbe kerülhet ő és a gyermekei is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?