HŰHA

Felháborító dolog történt Klapka üzletházában, hogy tehettek ilyet?

Az idén januárban elhunyt aranyember lánya őszintén mesélt a történtekről.
  • Szerző: Doris

Dermesztő hideg uralkodik az idén januárban elhunyt Klapka György Vámház körúti üzletházában, egy szerelő ugyanis a minap megjelent, hogy se szó, se beszéd kikapcsolja a gázt - írta a Bors.

"Átlagos napnak indult, aztán egyszer csak megjelent egy ember az üzletben, aki a gázművektől jött, hogy lekapcsolja a gázt. Kérdeztem tőle, hogy tud-e mondani egy számlaszámot, ami alapján be tudjuk azonosítani, hogy tényleg jogosan jár-e el. Mondta, hogy nem, ő egy alvállalkozó, őt a szolgáltató küldte, őt csak az érdekli, hogy lekapcsolja a fűtést és kész. Mondtam is neki: ehhez aztán gyomor kell, uram"

- háborgott a lapnak az elhunyt kereskedő lánya, Klapka Sandy, aki apja halála óta egyedül viszi az üzletet.

Kiderült, az egész egy befizetetlen közüzemi számla miatt történt.

"Még aznap megtaláltuk az egy darab fizetési felszólítást, amit úgy kaptunk meg, hogy pénteken lett volna egyedül lehetőségünk befizetni, mert hétvégére esett a határideje. A szerelő azt mondta, beszéljek a szolgáltatóval, a szolgáltató azt mondta, beszéljek a szerelővel… Senki nem tudott segíteni, elzárták a gázt, és azt a tanácsot adták, hogy még most szaladjak be a számlával és intézzem el ezt az ügyet személyesen, mert akkor lehet, hogy 24 órán belül visszakapcsolják. Egyből rohantam az ügyfélszolgálatra, ahol több mint három órán keresztül várattak, majd közölték, hogy nem tudok ott fizetni. Ehhez még hozzájön az is, hogy a cégek esetében a visszakapcsolás alacsonyabb prioritású, a lakások vannak előnyben, így senki sem tudja, hogy mikor is lesz újra fűtésünk és mikor lesznek újra biztonságban az antik tárgyaink, mert azoknak sem mindegy, milyen hőmérsékletben vannak"

- fejtette ki dühösen Sandy, aki azóta is várja, hogy végre újra meleg legyen az üzletházban.

És ezeket olvastad már?