HŰHA

Felhívta a királynő Harryt és Meghant: haza kell menniük

A végleges visszavonulásuk előtt még egy hivatalos eseményen részt kell venniük.
  • Szerző: Ripost

Annak ellenére, hogy Harry herceg és felesége, Meghan visszavonultak a királyi családban betöltött szerepüktől és Kanadába költöztek, most mégis vissza kell térniük Londonba. II. Erzsébet királynő ugyanis megkérte őket, utazzanak haza a márciusban tartandó Nemzetközösségek napján tartandó ünnepségre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A Sunday Times információi szerint valószínűleg ez lesz az utolsó hivatalos ünnepség, amelyen Harry és Meghan részt vesznek. A tervek szerint a kis Archie is szüleivel tart az Egyesült Királyságba.

Harry herceg és Meghan egyébként a hétvégén a JP Morgan bankház által Miamiban tartott rendezvényen jelent meg először a nyilvánosság előtt, mióta úgy döntöttek, önállósodnak.

A BBC beszámolója szerint Harry herceg felszólalt a rendezvényen, s egyelőre nem tudni, hogy a szereplésért kapott-e tiszteletdíjat. A The New York Post, amely elsőként számolt be a rendezvényről úgy tudja, hogy Harry nyitóbeszédet mondott a rendezvényen, s részben arról mesélt a hallgatóságnak, milyen lelki problémái voltak édesanyja, Diana hercegnő halálát követően. Meghan is szót kapott, ő arról beszélt, mennyire szereti férjét. Majd jól megvacsoráztak Jennifer Lopez és Alex Rodriguez villájában.

És ezeket olvastad már?