HŰHA

Borzasztó helyzetbe került a magyar énekes, feljelentést tesz a rendőrségen

Az ismert művész teljesen felháborodott, miután kiderült, hogy a nevében hamis levelet terjesztenek elhunyt kollégájával, Szaxi Maxival kapcsolatosan.
  • Szerző: ripost

Fenyő Miklós nevében írt hamis levél terjeng az interneten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A zenész menedzsmentje most közleményt adott ki, mivel a Szaxi Maxi halálával kapcsolatos levél hamisítvány, ami miatt feljelentést tesznek a rendőrségen. A hamis levélben ugyanis dehonesztáló dolgokat állítanak Fenyő nevében, nevezetesen azt, hogy az énekes mindig is gyűlölte Szaxi Maxit.

Fotó: Szabolcs László

Mindez természetesen hazugság, ezért Fenyő Miklós közleményben reagált:

„Elnézést kérünk azoktól a rajongóktól, akiket megtévesztett ez a levél. Alábbiakban idézem a levelet, amit a nevünkben írtak a Facebook követőknek. Sajnálatos módon megint belefutottunk egy helyzetbe, ami miatt nekünk kell magyarázkodni. Az utóbbi időben harmadszor történik ilyesmi velünk. Csak remélni tudjuk, hogy a jövőben nem ismétlődik meg hasonló hazug, arcátlan, gátlástalan haszonlesésből származó hitelrontás. Feljelentést fogunk tenni a rendőrségen ismeretlen tettes ellen a Fenyő Miklós való visszaélés miatt és a hitelrontás miatt.”

Íme, a hamis üzenet: „Kedves Rajongók, Barátaim! Egy vallomással tartozom nektek. Nagyon nagy nyomás van rajtam. A managerem Környei Attila erőlteti, hogy Szaxi Maxiról a koncerten megemlékezzek. De én sajnos nem tudok hazudni. A Gyulát világ életemben ki nem állhattam. Viszont, amit nagyon bánok az az, hogy Plexitől nem tudtam elbúcsúzni. Miattam vetett véget életének, mert egy másik nőre lecseréltem. Én ha lehet inkább róla szeretnék a koncerten megemlékezni.”

Fenyő Miklós természetesen megemlékezik elhunyt zenésztársáról, különleges módon állít majd emléket Szaxi Maxinak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?