HŰHA

Forrtak az indulatok: Köllő Babett beszólása sokkolta Szabó Ádámot

A Sztárban Sztár múlt vasárnapi élőshow-ja nem csak Tóth Andi elképesztő alakítása miatt volt izgalmas. A fiatal énekesnő magánélete is terítékre került. A dögös zsűritag, Köllő Babett szerint ugyanis érthetetlen, hogy Szabó Ádám hogyan tudta elengedni Andit!
  • Szerző: Doris

Múlt vasárnap újabb fejezetéhez érkezett Tóth Andi és Szabó Ádám viharos szerelmi története. Köllő Babett ugyanis meglepően vehemesen pattant fel, miután Andi mindenkit lenyűgözött Tina Turner bőrébe bújva. Babett – persze poénkodva – szabályosan egy ökörnek nevezte Szabó Ádámot, azért, amiért elengedett egy ilyen nőt, ahelyett, hogy egy életre tervezett volna vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Máté Krisztián MK Ripost

„Soha nem lesz ilyen nőd, mint Tóth Andi” – közölte élő adásban Ádámmal, aki egyébként szintén felállva tapsolt Andinak, félretéve az esetleges korábbi sérelmeket. Az énekes arckifejezése is beszédes volt, le lehetett olvasni a szájáról, hogy legbelül teljesen egyetért Babettel.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Az biztos” – mondta, miközben éppen őt vette a kamera. Na, de mit szólnak ehhez az érintettek? A elsőként Köllő Babettet kereste meg, aki elárulta, viccnek szánta az egészet.

„Ez az üzenet leginkább Andinak szólt, ritka, hogy valaki ennyire tehetséges legyen és ilyen őrjítően erotikus kisugárzással rendelkezzen. Megbántani senkit nem akartam, poénnak szántam, hiszen ez egy showműsor. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy nagyon szép párnak tartottam őket, ők voltak a kedvenceim” – jelentette ki.

Szabó Ádám azonban egyáltalán nem tartotta mulatságosnak Babett beszólását.

Fotó: Máté Krisztián, Ripost

„Sokkolt Babett beszólása, egyáltalán nem tudtam rajta nevetni, amellett, hogy szeretem Babettet, és nem vettem sértésnek a megjegyzését. Nem értem, Andi produkciója miatt miért kerülök én egyáltalán szóba, amikor már mindketten lezártuk ezt a kapcsolatot. Az viszont igaz, hogy Andi elképesztően gyönyörű és nagyon tehetséges. Ezért mondtam, hogy biztos nem lesz ilyen barátnőm, hiszen Tóth Andiból csak egy van, de majd lesz másik” – mondta lapunknak Ádám.

Az események és a forró indulatok kellős közepén álló Andi kevésbé volt beszédes kedvében. Megkeresésünkre meglehetősen szigorú, rideg választ adott az Ádámhoz fűződő viszonyát firtató kérdésre.

„Köszönöm Babettnek, de valójában túlságosan örültem a produkcióm sikerének ahhoz, hogy az Ádámot érintő témával foglalkozzak” – mondta határozottan.

Tóth Andi már mással randizik

A számolt be néhány napja arról, hogy Tóth Andi egy ideje egy sármos sráccal találkozgat, a titokzatos hódolónak pedig igencsak komolyak lehetne a szándékai hiszen nemrég egy gyönyörű virágcsokrot küldetett Andinak a TV2 stúdiójába!

 

 

És ezeket olvastad már?