HŰHA

Gesztesi meglepte a közönséget! Máris vége a fél éves szabadságnak?

Ezúttal azzal lepte meg a közönséget, hogy megjelent a színpadon. Pedig miután azt mondta, beteg, senki sem számított rá.
  • Szerző: Ripost

Gesztesi Károly mindössze két hete jelentette be, hogy fél évre visszavonul, így nem csoda, hogy csütörtök este mindenki megrökönyödött, amikor a színpadon látták viszont.

A súlyos bejelentést ugyanis a színész azután tette, hogy többször nem jelent meg a színházban betegségre hivatkozva, ráadásul közleménye is azt  erősítette, hogy nincs rendben az egészsége. "Magyarországon a végletekig hajtjuk magunkat, nehogy elfelejtsenek. A körülményeim és vállalkozásaim azonban szerencsére megengedik, hogy egy időre alkotói szabadságra menjek, és visszavonuljak a színpad és a rivalda fényeitől" - írta akkor a színész, aki úgy tűnik, máris megunta a pihenést.

Gesztesi csütörtök este a Ma estére szabad a kecó című darabban szerepelt, pedig már az sem számított rá, aki annak idején még miatta vette meg a jegyét. "Szomorú is voltam, amikor azt olvastam, hogy fél évig nem lép fel sehol. Ennek ellenére, ha már megvettem a jegyet, elmentem a darabra, és

bevallom, majdnem elsírtam magam, amikor megláttam! Nagyon jól nézett ki,

annyira örültem, hogy láttam" - nyilatkozta egy rajongó a Blikknek.

A darab producere a lapnak mindössze annyit mondott, hogy a pihenés ellenére végig arról volt szó, hogy Gesztesi az ő darabjukban játszik, arra nem vonatkozik a visszavonulás.

És ezeket olvastad már?