HŰHA

Gönczi Gábor keményen visszavágott a TV2-t ócsárló Hajósnak

A Televíziós Újságírók Díja gálán Hajós András munkáját is elismerték, a Dalfutár címû Super TV2-n futó mûsoráért díjazták.
  • Szerző: Ripost

Az átadó után azonban megdöbbentő módon kemény szavakkal bírálta a műsorának helyet adó TV2-t a Blikk kamerái előtt. A műsorvezető egyenesen úgy fogalmazott:

„Szeretném jelezni a nézőknek, hogy én nem tartozom a TV2-höz, én nem vagyok szerződéses TV2-s arc, mint néhány kollégám, barátom... Halálosan idegesít, ami a Tényekben történik. Hányok tőle."

A durva megnyilvánulás mellett persze a csatorna dolgozói nem mehettek el szó nélkül, így a Tények műsorvezetője, Gönczi Gábor is véleményt nyilvánított az ügyben. Facebook-oldalán védte meg a TV2-t, hiszen – mint ahogy fogalmazott – Hajós András helyében inkább megköszönte volna, hogy hittek az ötletében, és pénzt kapott a megvalósításra.

Gönczi hozzátette, hogy Hajós megnyilvánulásával nem csak a műsort minősítette, hanem saját kollégáit is megbántotta:

„Ehelyett ő most egy interjúban „lehányja" (ez az ő szava) azt a tévét, amelyen az ő műsora is futott, benne sok kollégáját, talán barátait is, akik viszont szeretnek ide tartozni és szeretik a munkájukat... Hajós nemcsak a TV2-t szólta le, de ezzel együtt több száz ember munkáját, és azt a 7-800 EZER embert is, aki minden nap megnézi és szereti azt a műsort, amelyet készítünk. A Tények az elmúlt két hétben többször is a legnézettebb hírműsor volt az országban."

A műsorvezető sajnálja Hajóst, hiszen, mint írja:

„Nagy kár érte, mert az Emil Rulez k**va jó volt!"

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?