HŰHA

Gyanús fekete autók jelentek meg Kis Grófo szembesítésén

A mulatós sztár egy családi viszályból jött ki rosszul, egyelőre nem tudni, kinek van igaza.
  • Szerző: Ripost

Garázdaság miatt indult eljárás Kis Grófo miatt, amelynek oka a gyanú szerint egy családi viszály lehet. A mulatós sztár és testvére állítólag autójával leszorított az útról két férfit.

Utána egy szóváltást követően tettlegességig is fajult a vita. Később állítólag egy fegyver is előkerült, amit a két abonyi férfi szerint Grófóék rántottak elő. Ezután tettek feljelentést tett az ügyben.

Pénteken reggel tízkor meg is történt volna a szembesítés, ám hiába jelent meg Grófo, az édesanyja és a testvére a ceglédi rendőrkapitányságon, ez végül mégsem következett be.

A Bors szerint a kapitányság körül ekkor már számos nagy értékű luxusautó körözött, de nem derült ki, kik ülnek a kocsikban. Grófo nem kívánt nyilatkozni, így az sem derült ki, hogy az ügyészség miért napolta el a szembesítést. A viszály forrása egy elszámolási vita: az abonyiak egyik rokona Grófo egyik unokabátyjának élettársa volt, szakításuk után kezdte követelni vissza az ingóságait, amit nem ka­pott meg.

Mindkét fél áldozatnak vallja magát az ügyben, azonban valaki mégis gyanús lehet, hiszen a Bors munkatársai szerint egy hatalmas fekete autó, benne négy megtermett férfivel követte őket a rendőrségtől egészen Budapest határáig. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?