HŰHA

Győzike drámája: Inkább lőjön le a NAV!

Szerda reggel a Rádió 1 Balázsék címû mûsorában az egyik fő téma a nógrádmegyeri showman és annak hónapok óta húzódó adótartozása volt.
  • Szerző: Totti

Sebestyén Balázs fel is hívta Győzikét, hogy tisztázzák a helyzetet. Mert mást állít az adóhatóság és mást a Romantic frontembere. Az énekes azt állította, hogy valakinek nagyon útjában van Salgótarjánban, ő keveri körülötte a dolgokat.

Erre Balázs megkérdezte, akkor miért nem költözöl el? Győzike erre fakadt ki: Inkább lőjön le a NAV, mint hogy elköltözzek innen! Mint ismert: évek óta tart a showman adóügye, nemcsak tartozása van, hanem adócsalással is vádolják testvérével együtt. Azóta jártak a házában kommandósok, ahonnan több millió forintnyi ékszert foglaltak le, később pedig még a család széfjéből is elvitték az ott lévő pénzt.

Az új hír, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fellebviteli Igazgatósága le kell hogy állítsa a Gáspár Győzővel szemben indított közigazgatási eljárást, miután a Kúria hatályon kívül helyezte az első fokon eljáró bíróság ítéletét, és új eljárás lefolytatására kötelezte az adóhatóságot. Hét évvel ezelőtt két eljárás indult ellene, egy bűnvádi és egy közigazgatási. Hivatalosan ma is gyanúsítottnak számít, bár 2012-ben egyszer már elmarasztalták: 1 év 8 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A vagyonosodási eljárás idén zárult le, de az új ítélet értelmében meg kell ismételni az egészet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?