HŰHA

Hajmeresztő feladatban kell bizonyítaniuk a Love Bistro versenyzőinek

A szerdai adásban egyszerűnek tűnő feladatot kapnak a sztárpárok: lecsót kell főzniük. Csakhogy nem akárhogy!
  • Szerző: e.j.

Rendhagyó feladatban kell teljesíteniük a Love Bistro versenyzőinek. A szerdai adásban a sztárpároknak alternatív vágóeszközökkel kell lecsót készíteniük: bárddal, karddal, fűrésszel vagy épp „Hugh Jackman pengéivel”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hogy melyik sztárpár oldotta meg legjobban a feladatot, kiderült az esti adásból, az viszont mindenképpen érdekes, hogy a műsor házigazdái hogyan döntöttek volna hasonló helyzetben.

Baracskay Angéla és Bernáth József más-más eszközöket választanának.
Fotó: TV2

Baracskay Angéla cukrászséf, aki több Michelin csillagos étterem vezető cukrászaként dolgozott itthon és külföldön egyaránt, a lapunknak mesélt különös szenvedélyéről.

„Kevesen gondolnák rólam, de óriási Marvell rajongó vagyok, minden filmet láttam! Már csak ezért is esne a választásom Hugh Jackman pengéire, azaz a „rozsomák kézre”, mert amikor bemutattam a működését a versenyzőknek, rájöttem, hogy ha ökölbe szorítom a kezemet, gyakorlatilag bármit fel tudok vele vágni szabályosan” – mondta el a -nak Angéla, akinek kollégája egy másik eszköz mellett tette le a voksát.

A versenyzőknek meggyűlt a bajuk az eszközökkel.
Fotó: TV2

„Egyértelműen a kardot választanám, mert az a legmenőbb mind közül!” – árulta el nevetve Beráth József, aki számos külföldi Michelin-csillagos étteremben dolgozott már a pályája során.

Most sem volt hiány vicces feladatokból.
Fotó: TV2

„Habár az hozzátartozik az igazsághoz, hogy az összes eszköz közül a legnehezebb a kard volt, és emiatt többször a konyhapult épsége is veszélybe került.”

Hogy ki hogyan oldja meg a feladatot és mivel, kiderül a Love Bistro szerda esti adásában a TV2 műsorán.

És ezeket olvastad már?