HŰHA

Hajós András is megszólalt a Demjén-botrány ügyében!

A Sztárban sztár zsûritagja nyílt levélben reagált az elmúlt adás balhéjára.
  • Szerző: Ripost

Hajós András nyilvánosan kért elnézést Demjén Ferenctől, amiért a vasárnapi Sztárban sztárban olyan véleményt formált róla, ami az énekesnek egyáltalán nem tetszett.

Engem úgy neveltek, hogy elnézést kérjek, ha megbántottam valakit. Akkor is, ha szerintem nem. Sajnálom, ha megsértettem Demjén Rózsit, nem ez volt a szándékom.

- mondja Hajós, majd így folytatja: "Én szeretem Rózsi dalait, és ez akkor is így lesz, ha egy életre megsértődik rám. Bár szerintem nem kéne ezt ennyire komolyan vennie, ez velejárója korunknak, és következménye annak, hogy ő és a dalai még mindig jelen vannak! Mindenki kommenttel, megítél, véleményt mond. Ez alól senki sem kivétel. Ma már sajnos senki sem ülhet az elefántcsonttoronyban.

Néhány előadót a közönség tabuként kezel. Ám legyen. Tényleg vannak a Régi Nagyok közt néhányan, akiket annyira szeretünk, hogy őket nem illik piszkálni.

Ok. Nekem ez kicsit igazságtalannak tűnik, de elfogadom."

Hajós továbbá bevallotta, egyáltalán nem örül annak, hogy Muri Enikő őt fogja alakítani a következő adásban, de állni fogja a sarat, akármilyen kritikákat is kap az énekesnő.

A múlt vasárnapi Sztárban sztárban Kocsis Tibor bújt Demjén Rózsi bőrébe, Hajós András és Majka viszont élcelődni kezdtek a legendás énekes színpadi mozgásán és életvitelén. Rózsi nem tudott elmenni az élő adásra, de miután megtudta, a Bors hasábjain nevezte ripacsnak az ítészeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?