HŰHA

Hatalmas öröm érte a miskolci másodikosokat, ezt írta nekik Vilmos herceg

A gyerekek karácsonykor küldtek üdvözletet a hercegnek, aki válaszolt is a levelükre.
  • Szerző: Ripost

Nagy meglepetés érte a közelmúltban a miskolci Avastetői Általános Iskola Széchenyi István Tagiskolájának 2. b osztályos kisdiákjait. Az iskola postaládájába ugyanis nem kisebb személyiségtől érkezett levél, mint Vilmos cambridge-i hercegtől – írja a Boon.

Fotó: Europress – AFP/Victoria Jones/POOL

A gyerekek Kiss Gabriella tanárnő ötletéből, egy angolóra keretében karácsonyi üdvözlőlapot írtak a hercegnek, melyben leírták, hogy ők egy miskolci iskola 2. b osztálya és bemutatták röviden a magyarországi karácsonyi szokásokat, hagyományokat is, majd boldog karácsonyt kívántak a hercegi családnak. Ezután minden gyerek aláírta a levelet.

„Igazából nem sok reményt fűztünk a válaszhoz, így aztán annál nagyobb volt az öröm, amikor megérkezett az üdvözlőlap, amin Vilmos herceg és családja látható” – mesélte a portálnak Cinkéné Horváth Adrienn nyelvtantanár, hozzátéve, hogy Vilmos herceg címét az interneten találták meg.

A herceg a fényképes üdvözlőlapon megköszönte a miskolci gyerekeknek a levelüket, és minden jót kívánt nekik az új esztendőre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?