HŰHA

Hazaengedték a kórházból Majkát, de fájdalmai vannak – Videó

Jó híreket közölt a rapper azután, hogy kiderült: kórházba került koronavírus-fertőzéssel. Mint mondja, egy zsák gyógyszerrel engedték útjára, de van miért aggódnia.
  • Szerző: Ripost

Az elmúlt napokban a balassagyarmati kórházban ápolták koronavírus-fertőzés miatt Majkát, ugyanis elkapta a koronavírust. A rapper szerda este azonban újabb videóval jelentkezett, amelyben elárulta: orvosai úgy döntöttek, hogy elhagyhatja a kórházat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Néhány napja még ilyen állapotban volt a rapper Fotó: Youtube

Arról beszélt, hogy visszatért az ízlelése, a szaglása és a láza is lement, így az orvosai egy „zsák gyógyszerrel” felvértezve megengedték, hogy a családja körében gyógyuljon tovább. Jövő héten azonban újabb kontrollvizsgálat vár rá ugyanis nem múltak el a tünetei.

„A tüdőm azért fáj. Érzem, hogy nem annyira jó. Be is vagyok szarva egy picit” – mondta Majka, akinek jelenleg kétoldali tüdőgyulladása van.

A rapper éppen ezért azt sem titkolta, hogy igyekszik figyelni magát, hiszen tudja, hogy bármelyik pillanatban rosszabbodhat az állapota. Majka ugyanakkor kiemelte: a Favipiravir nevű kínai gyógyszer nála hatásosnak bizonyult, sokat javított a tüdeje állapotán.

„Tessék nyugodtan beszedni, ha baj van” – ajánlotta rajongóinak.

 

És ezeket olvastad már?