HŰHA

Amerikából üzent Hien: így telnek a napjai a koronavírus egyik gócpontjában

Az énekesnő a járvány által egyik legsúlyosabban érintett térségében, New Yorkban él, most kiderült, hogy ő miként éli meg az elképesztően nehéz és bizonytalan helyzetet.
  • Szerző: ripost

New Yorkból, azon belül is Brooklynból jelentkezett Hien. Az énekesnő az Instagramon, élő videóban beszélt arról, milyen nehéz a helyzet Amerikában is a koronavírus-járvány miatt. Hien már tizennyolc napja egyáltalán nem hagyta el az otthonát, az élelmiszert is házhoz rendeli a lakótársával.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem könnyű, hiányzik a régi életem... Nehéz. Nem tudom, mi az, ami biztonságos, mi az, ami nem. Nem tudhatom, hogy akit áthívnék, kivel érintkezett, milyen taxiba ült be, ezért inkább nem találkozom senkivel. Itt kezd rosszabbá válni a helyzet, mint Vuhanban, ahol ez az egész elkezdődött” – fogalmazott Hien.

Az énekesnő hátrányos helyzetű gyerekeknek tanít éneket, a pedagógusi feladatokról pedig a járvány alatt sem kellett lemondania.

„Nálunk a kormányzó adott minden gyereknek az államban kölcsönlaptopot, így online meg tudom tartani az óráimat. Emellett kihasználom a bezártságot az alkotásra, mert idén szeretném befejezni az új albumomat, amit jövőre kiadnék” – mondta el a vietnámi származású énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?