HŰHA

Hihetetlen, milyen ajándékkal lepte meg a férjét Barta Sylvia!

A TV2 gyönyörű időjósa rengeteget készült az idei karácsonyra is, és örömmel idézte fel a korábbi ünnepeket is egy interjúban.
  • Szerző: ripost

Az idei karácsony Barta Sylviáéknál is rendhagyóan alakult. A TV2 csinos időjárás-jelentője négyesben tölti az ünnepeket a férjével és két lányukkal, idén azonban elmaradnak a nagy családi látogatások – tekintettel a koronavírus-járványra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A TV2-nek adott interjújában Sylvia felidézte élete legszebb ünnepeit, és a legemlékezetesebb ajándékot is, amivel néhány évvel ezelőtt a férjét lepte meg.

Fotó: TV2

„Nekünk az idei karácsony is alapvetően olyan készülődéssel jár, mint az eddigiek. Ezt az időszakot szeretjük a legjobban az évben. Két tinédzser lányom van, és attól függetlenül, hogy egyre nagyobbak, nagyon várják az ünnepet. Nálunk hagyomány, hogy mindenki készít valamit saját kezűleg a másiknak. Korábban én a férjemnek dalt írtam, szöveget, amit stúdióban, zeneszerzővel megzenésítettünk és felénekeltem. Készítettem lemezborítót is hozzá. A gyerekektől, amikor kicsik voltak, gyönyörű rajzokat kaptam. Amióta nagyobbak, egyre érdekesebb ajándékokat készítenek” – árulta el a TV2 sztárja.

„Óvjuk az édesanyámat, aki 81 éves. Ő az egyetlen nagyszülő a családban, aki még velünk van. Óvjuk őt, igyekszünk távol maradni, amennyire lehet. Én látogatom őt, hiszen szüksége van a segítségemre, a lelki támaszomra. De maszkban megyek hozzá, méterekre ülök tőle, viszont így tudok vele beszélgetni. Amikor tavasszal kitört a világjárvány, nem mentem hozzá, csak messziről látogattam meg. És milyen jó, hogy nem mentem, hiszen én akkor sajnos elkaptam a vírust. Most igyekszünk nem odavinni semmilyen betegséget, így nem megyünk el hozzá úgy idén karácsonykor, ahogy az eddigi években. Ez nagyon fog hiányozni, de remélem, jövőre újra együtt lehetünk.”

A teljes videót itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?