HŰHA

Hihetetlen módon próbálták elcsábítani, fizettek is volna Korda Györgyért

Nem mindennapi házassági ajánlatot kapott az énekes, de mint kiderült, kedvesének is több lehetősége lett volna máshol keresni a boldogságot.
  • Szerző: Ripost

Szűk baráti körben ünnepelte 80. születésnapját Korda György. Az énekes saját nevével fémjelzett budai hotelének piano bárjában tartotta a partit, ahol több érdekességet is elárult életéről.

"A szerencsének köszönhetek mindent. Soha nem voltam nyomulós, túlbuzgó alkat. Engem minden megtalált magától. Azt is mondhatnám, hogy jókor voltam jó helyen. Klárikát is csak ennek köszönhetem. Nem mondom, hogy mintaházasságban élünk, és azt sem, hogy álompár vagyunk – ettől a jelzőtől különben is kiráz a hideg –, de egy biztos: mindig, mindenkor kitartottunk egymás mellett. Soha nem árultuk el a szövetségünket" – mondta a Borsnak Korda, akinek nejével egyetemben számtalan lehetősége lett volna másutt keresni a boldogságot.

"Amikor 1979-ben egy amerikai turnén voltam, egy gazdag nő hárommillió dollárt, azaz átszámítva nyolcszázötvenmillió forintot ajánlott, hogy elvegyem feleségül. Ez most is rengeteg pénz, nemhogy negyven évvel ezelőtt. Aztán persze visszautasítottam, ő pedig még négy évig üldözött a szerelmével" – mesélte mosolyogva az énekes, akitől felesége vette át a szót:

"Engem is jó néhányan el akartak már csábítani Gyuritól. A kezemet is meg akarták kérni Chicagóban, de még csak meg sem fordult a fejemben, hogy mással legyek vagy félrelépjek. Egy vi­szont biztos: hogyha a a férjem valaha is megcsalt volna, azt sohasem tudtam volna megbocsátani neki."

Korda a jó hangulatú ünneplés, és a vidám emlékezés ellenére elárulta, bizony megérintette őt a mostani, kerek évforduló.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?