HŰHA

Hoppá, a rajongók Bódi Csabi kislányáról nevezik el a gyermekeiket

Az énekes rengeteg fotót és üzenetet kapott ezzel kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Tavaly februárban született meg Bódi Csabi kislánya, Lilien! A zenész és felesége, Gina akkor még nem is sejtették, hogy gyermekük neve sok szülőt fog megihletni. Mint kiderült, rengeteg üzenetet és fotót kap a család, hogy a róla nevezték el a gyermeküket.


Fotó: Bódi Csabi / Ripost

„Nagyon örülünk és boldogsággal tölt el minket, hogy nem csak a zenénkkel, de a családunkkal is inspiráljuk az embereket. Rengeteg fotót és üzenetet kaptunk már, hogy a kislányunk névválasztása más szülőket is megihletett. Az egyik koncertemen odajött hozzám egy fiatal hölgy és elmesélte, hogy a gyermekeink között csupán egy hét korkülönbség van, viszont annyira megtetszett neki a Lilien név, hogy ő is így nevezte el a kislányát” – mondta a -nak Csabi, aki rengeteg fotót és üzenetet kapott szülőktől, akik szintén a Lilien nevet adták a gyermeküknek.

A népszerű énekes szerint jól választottak, ugyanis ennek a névnek pozitív jelentése van. Ezt pedig Csabiék is szem előtt tartották, mikor kiválasztották, hogy fogják hívni gyönyörű kislányukat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?