HŰHA

Hoppá, új külsővel hódít Cinthya Dictator

Az extravagáns sztár úgy tűnik megunta az eddigi külsejét, és visszatért a jól bevált stílusához.
  • Szerző: RIPOST

Úgy tűnik, Cinthya Dictatornak elege lett abból, hogy rövid a haja, ezért gyorsan felkeresett egy fodrász szalont, hogy orvosolják a problémáját. Az extravagáns sztár korábban úgy érezte, hogy a frizurája levágásával megtalálta a stílusát, azonban legutóbbi posztja szerint inkább a hosszú hajat részesíti előnyben.

Fotó: Cinthya Dictator / Instagram

„Hoztam anno egy döntést, és nagyon rövidre vágattam a hajamat. Azt vallottam, hogy új gondolatból új haj nő. Ez volt az első lépés önmagam újragondolásának, és az életem egy jobb mederbe terelésének. Úgy érzem, hogy a vágyaim és a céljaim folyamatosan megtörténnek, vagy már meg is történtek, viszont a hajam még mindig rövid. És őszintén megvallva, mára már cseppet sem szeretem, hogy rövid” – fogalmazott Instagram-oldalán Cinthya.

Hoztam egy döntést és nagyon rövidre vágattam a hajamat. 💇🏼‍♀️👩🏻‍🦲 Azt vallottam, hogy új gondolatból új haj nő. Ez volt az első lépés önmagam újragondolásának és az életem egy jobb mederbe terelésének. Úgy érzem, hogy a vágyaim és a céljaim folyamatosan megtörténnek, vagy már meg is történtek.⚡️☄️ ♥️💫Viszont a hajam még mindig rövid. 👩🏻‍🦲És őszintén megvallva mára már cseppet sem szeretem, hogy rövid. 😞 Nem gondoltam, hogy egy ennyire rövid hajat meg lehet hosszabbítani.👩🏼 De a @waiohair bebizonyította, hogy lehetséges. Kiválló minőségű puha hajat kaptam amit személyre szabottan az én színemre festettek. 🥰🎨 Ha december 20-áig bejelentkezel akkor most 10.000 forint kedvezményt kapsz a póthaj árából! 🃏 #reklám #waiohair #luxusszalon #mindenegyhelyen

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?