HŰHA

Hűha: Erotikus fotósorozat készült Kárpáti Rebekáról

A gyönyörű színésznőről Balin készültek a szexi fotók. Meg is mutatott néhányat.
  • Szerző: BDF

Bár Kárpáti Rebeka mindig úton van, a koronavírus-járvány miatt most ő is behúzta a kéziféket. A szerelmével együtt közös otthonukban vészelik át a nehéz napokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Persze, minden napra akad némi teendő, de végre pihenésre is jut ideje a gyönyörű modellnek. A minap például azzal szórakoztatta magát, hogy a telefonján az elmúlt hónapokban készült fotóit nézegette.

Így találta meg azt az erotikus, fehérneműs fotósorozatot, ami még Balin készült róla. Az elfeledett fényképeket az Instagram-oldalán is megmutatta, miközben bejegyzésében arról ír, mennyire visszavágyik a leghíresebb indonéz szigetre.

A képekért kattints a nyílra!

Pusztulat, hogy mennyire hiányzik ez a hely... főleg most... Görgettem a telefonomat és megtaláltam ezt a korábbi Tezenis anyagot, ami végül aztán nem került ki...(: Nagyon hiányzik Bali, és annyira hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem ezt a varázslatos helyet.🙏🏻 Remélem mielőbb vissza tudok majd térni...Tudom, most nem ez a legfontosabb, de olyan jó volt nosztalgiázni picit...(: 🙏🏻 #tb #bali #indonesia #myloveplace #chill #relax #calm #ittnemkellettabalibody😂

És ezeket olvastad már?