HŰHA

Hűha, ezért borult egymás nyakába Jennifer Aniston és Brad Pitt

Szakításuk óta nem látták együtt a párost, most viszont nagyon megörültek egymásnak. Hiába is próbált titkolózni Brad!
  • Szerző: Ripost

Rég nem láthattuk együtt Brad Pittet és Jennifer Anistont, de a színésznő 50. születésnapja alkalmából egymás nyakába borult az egykori szárpár - írja a Daily Mail.

Jennifer Aniston a hétvégén ünnepelte 50. születésnapját Los Angelesben, és a sztárkavalkádban exe, Brad Pitt is megjelent. Bár a színész sapkában és a lehető legnagyobb titokban érkezett, mégsem tudta elkerülni, hogy észrevegyék. Körülbelül három órát töltött a partin, ezalatt gratulált Jennifernek és megölelte őt, majd szintén titokban távozott.

A színész jelenléte azért is volt meglepő, mert szakításuk óta nem látták együtt a párost.

A nagyszabású ünnepségen körülbelül 200-an voltak, köztük Gwyneth Paltrow és Kate Hudson. Ez pedig elég pikáns társaság, hiszen az előbbi Brad menyasszonya volt, mielőtt Anistont feleségül vette. Hudsonnel pedig azután randizott Pitt, hogy Angelina Jolie elhagyta. Vagyis a színész egyszerre három exével bulizott, akik szemlátomást remek barátok.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Reese Witherspoon is jelen volt, aki úgy berúgott, hogy az éjszaka végén leesett a lépcsőn.

Egy bennfentes szerint Jen boldognak tűnt, ragyogott. A partin az ételek és a díszes torta is fantasztikus volt, és mindenki táncolt, bulizott.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?