HŰHA

Hűha, Liptai Claudia keményen beszólt Gesztesi Károlynak!

A Sztárban Sztár zsûritagja komoly kritikával illette volt férjét, jóllehet, az eddigi élő adások során nem győzte dicsérni őt.
  • Szerző: Ripost

Nem kímélte a zsűri Gesztesi Károlyt a Sztárban Sztár kilencedik élő adásában. A színész az elmúlt hetekben általában jó kritikákat kapott a műsor ítészeitől, ám ezúttal nem voltak megelégedve Gesztesi produkciójával, aki az Apáca Show című filmből adott elő egy részletet.

A zsűri arca a dal alatt beszédes volt, Majkáék kikerekedett szemmel nézték a színészt.

"Az az igazság, hogy vagy túl sokat voltál Tolvai Renivel, aki nagyon hamis volt előző héten... Itt a hangok azért nem voltak a helyükön, tudom, hogy nehéz volt, de nem védhetlek meg mindig. Látom, van az angol nyelvnek egy felfedezetlen változata a világon, amit te felfedeztél és elhoztál nekünk. (...) Mindent megtettél, de ez nem volt elég" - fogalmazott volt felesége, Liptai Claudia, akitől Majka vette át a szót.

"Amikor jöttünk be adás előtt, megállítottak a TV2 udvarán, és mondták, hogy itt jön a Gesztesi! Kikukkantottam hátulról a lakókocsiból, és először azt hittem, hogy egy drogkereső bernáthegyi kutya jött be a stúdióba... Ez egy ördögűzés volt, nem nagyon tudok mit mondani, Karcsi!" - jelentette ki Majka.

Papp Szabi ezután jól lakott moncsicsinek nevezte a színészt, akinek még van esélye arra, hogy helyrehozza a bakit: az este további részében egy másik produkcióval küzdhet még a döntőbe jutásért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?