HŰHA

Idősotthon lakóinak szerenádozott Radics Gigi

A fiatal énekesnő egy buszról énekelt az otthon lakóinak, akik nagy érdeklődéssel hallgatták a koncertet.
  • Szerző: Ripost

Rendhagyó koncertet adott Radics Gigi! A fiatal énekesnő egy budapesti idősotthon lakóinak dalolt, ám nem a megszokott módon: egy városnéző busz tetejéről énekelt az óvintézkedések teljes betartása mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Markovics Gábor

„A kellő távolságot megtartottuk, nem mentem közel senkihez, a buszról énekeltem az idősotthon ablakából pedig néztek, hallgattak a bentlakók. Ez így volt biztonságos. Hatalmas boldogság volt számomra koncertet adni, és egy kis örömet csempészni az idősek napjába. A mostani helyzetben különösen fontos, hogy törődjünk egymással, a szépkorúakkal is, akiket most nem látogathatnak a szeretteik” – kezdte a Blikknek Gigi, aki boldog, hogy énekelhetett az idősotthon lakóinak, hiszen ezzel nem csak magának, de nekik is örömet okozott.

Jó érzés közönségnek énekelni, minket, művészeket ez éltet. Szokatlan körülmények között léptem fel, de imádtam minden pillanatát, és ahogy észrevettem, a közönség is. Előadtam az új dalom is, ami vasárnap jelenik meg, a klipet otthon forgattuk hozzá” – mesélte Gigi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?