HŰHA

Így akarták megerőszakolni Keresztes Ildikót

Az énekesnő híres arról, hogy magánéletét óvja a nyilvánosságtól. Most elmesélte a borzalmas esemény részleteit. Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt nagy baj!
  • Szerző: Z.B.

Nem szívesen beszél róla, de az énekesnő jó pár évvel ezelőtt átélte a legszörnyűbb rémálmát, csak a lélekjelenlétén múlott, hogy ki tudott szabadulni támadója karmai közül.

Kis híján megerőszakolták

Éppen hazafelé tartott, amikor egy tízemeletes panelház liftjében megtámadta egy férfi, és meg akarta erőszakolni. Ildikó minden erejével harcolt, rúgta és karmolta az idegent, aki megijedhetett, és feladta tervét, így az énekesnő megúszta a kalandot néhány sérüléssel. Felszakadt a szája és horzsolásokat szerzett.

"Egy éjszaka mentem haza a munkából a nagytétényi albérletembe, és valami aberrált megtámadott. Meg akart erőszakolni, de én kézzel-lábbal védekeztem, így szerencsére nem sikerült neki"

- meséli az önéletrajzi könyvében.

A szörnyű élmény nagy fordulópont volt az életében, ekkor költözött ugyanis össze Kicska Lászlóval, és döntötte el, hogy pontosan mit is szeretne az életben. Bár házasságuk véget ért, mindketten úgy érzik, lesz még folytatás ebben az életben - írja a HOT!

Ildikót mindig figyelmezteti a sors, hogy vissza kéne venni a tempóból. 11 éve súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében rájött, hogy mennyi értékes ember veszi körül, akiket nem úgy értékel, ahogy kellene.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?