HŰHA

Így még nem láttad a Tankcsapda tagjait, így készültek a koncertre

Hihetetlen: a nagyhajú rocker, Lukács László már 50 éves!
  • Szerző: Ripost

A szülinapját tízezer ember előtt ünnepelte a Tankcsapda legendás énekese a Budapest Parkban. A csapat egyedül a %%-ot engedte be a kulisszák mögé.

Már négy órával a koncert kezdete előtt kivétel nélkül Tankcsapda pólóba öltözött embereket lehet látni a Budapest Park előtt. A színpad mögött a rockbanda tagjai beszélgetnek, fotózkodnak az egyik szerencsés rajongóval, aki hálás a megtisztelő figyelemért és a dedikált poszterért. A debreceni banda tagjai nyugodtnak tűnnek, de kiderül: a látszat néha csal.

„Amikor ma reggel felkeltem, mondtam a barátnőmnek, hogy hiába a többezer buli, rendesen izgulok – mondja a %RIPOST%t-nak Lukács Laci. – Kellemes bizsergés járta át a testem, alig várom, hogy színpadra lépjünk. Mivel ez az én születésnapi bulim, így a többiek megengedték, hogy én válasszam ki a dalokat, majd, amikor odaadtam nekik a listát, jól lefikázták" – nevet a Tankcsapda frontembere.

Amikor kint a közönség már izgatottan vár, a banda tagjai sajátos módon lazítanak. Lukács Laci önfeledten csocsózik, Sidlovics László, azaz Sidi átnézi a szólókat, a dobos Fejes Tomi pedig az egyik stábtaggal a pirotechnikai látványt veszi át. Lukács Laci elárulja: régen másként volt.

„Bedobtam pár sört, úgy lazítottam, de már leszoktam róla – magyarázza. – Ami megmaradt: egy közös pacsi a színpadra lépés előtt, amikor egyszerre bemondjuk a város nevét, ahol éppen játszunk…”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?