HŰHA

II. Erzsébet királynő még az idén meg fog halni: megdöbbentő jóslat látott napvilágot

Eddig a jósnő minden mondása bejött, így van félnivalója a királyi családnak.
  • Szerző: Ripost

Itt a május és vele a spárgaszezon, amit a hétköznapi emberek spárgakrémlevessel vagy párolt spárgával ünnepelnek, de nem Jemima Packington, aki csak szerényen Asparamancernek, vagyis „Spárgamágusnak” hívja magát, tudniillik ő friss zöld spárgából mondja meg a jövőt.

Itt a spárgaszezon

Fotó: Pixabay.com

A Bath-ban élő 64 éves Jemima a világ egyetlen spárgamágusa, és úgy jósol, hogy egy köteg spárgát a levegőbe dob, majd leesve a mintázatukat elemzi – épp, mintha kávézaccot kutatna. Az asszony nyolcéves korában kezdett jövendőmondással foglalkozni, tehetségét a nagynénikéjétől örökölte, aki tealevelekből mondta meg a jövőt.

Jemima egyébként nem kispályás: a szigetországban évek óta „fellép” május elsején, és elmondja, mi várható arra az évre. Korábban például állítólag megjósolta a Brexitet és az ország krikettgyőzelmét is, ahogy azt is, hogy folyamatos zűrzavar várható a királyi családban, ami azzal jár majd, hogy a család néhány tagja még tisztségeiről is lemond. Azóta tudjuk, hogy ez a Megxit volt, vagyis Harry és Meghan különválása a családtól – írta a Bors.

Na de nézzük, mit is tartogat ez az év a briteknek és így az egész világnak. Jemima szerint a királyi család körüli zűrzavar folytatódik, de szüleik majd új királyi sarj és nagy gyászra is számítani kell az idén. A szűkszavú és zavaros jóslatából legtöbben a királynő halálára gondolnak...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?