HŰHA

Izgalmas részletek: Körbehajózta Dél-Amerikát Csepregi Éva

Valóra vált Csepregi Éva álma! A Neoton Família dívája két hetet töltött egy luxus óceánjárón, közben pedig bejárta Dél-Amerikát és a Karib-térséget.
  • Szerző: RIPOST

Évek óta tervezte, hogy egyszer egy hatalmas hajóval utazzon a világban, most pedig végre teljesült a vágya Csepregi Évának. Az énekesnő pár hete ugyanis Floridába repült, hogy ott felszállhasson az egyik legnagyobb óceánjáróra, és bejárhassa a Karibi-térséget. Éva a bevallása szerint, élete egyik legemlékezetesebb utazásán van túl, az élményeiről pedig csak a -nak mesélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Csepregi Éva

„Évtizedek óta vágytam arra, hogy egyszer egy ilyen nagy hajóval elinduljak valahova. Ezt az utazást körülbelül két évvel ezelőtt kezdtem el szervezni, végül pedig a Karib-tenger környékére esett a választásunk, és hatan vágtunk neki a kalandnak. Természetesen a fiam, Dávid is velem volt, hiszen így az igazi számomra a kikapcsolódás” – kezdte a -nak Éva, aki saját bevallása szerint ledöbbent, mikor testközelből láthatta az óceánjárót, annyira ámulatba ejtette a hatalmas építmény.

„A hajó, amivel utaztunk egy 16 emeletes kolosszus volt. Annyi szórakozási lehetőség volt, mintha egy nagyvárosban lennénk. Többek között volt egy hétszáz férőhelyes színház, rengeteg bár, mozi, kaszinó és wellness részleg is. Nem kell mondanom, hogy itt igazán ki tudtuk pihenni magunkat” – áradozott az énekesnő, aki bár számos országot felfedezett már, Dél-Amerika egész idáig váratott magára. Most viszont az álma valóra vált, ugyanis az egész térséget bejárhatta, ráadásul több élménnyel tért haza, mint amire számított.

Fotó: Csepregi Éva

„Egy fiú és egy lány delfinnel úszhattam, ráadásul a természetes közegükben. Elképesztő volt! Egyszer úgy hasítottam a vízben, hogy az uszonyukban kapaszkodtam, máskor pedig testközelből néztem végig a különleges attrakciókat, amiket megtanultak. Az egész utazás maga volt a megvalósult álom!” – újságolta vidáman a lapunknak az énekesnő, aki a jövőben még több helyre szeretne ellátogatni.

Ha kíváncsi vagy az utazás részleteire, akkor keresd a napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?