HŰHA

Jáksó László: Balázs vagánynak tűnik, de nem az!

Tovább pörög a rádiós háború! Jáksó László kőkemény kritikát fogalmazott meg Sebestyén Balázsékról, a véleménye mellett pedig végsőkig kiáll. Már csak az a kérdés, mit szól ehhez a Rádió1 hármas fogata?
  • Szerző: RIPOST

Jáksó László véleménye rendesen felkavarta a rádiózás állóvizét! Nagy valószínűséggel a Sláger Reggel házigazdája a kijelentésével lerombolta azt a képet, amit a hallgatók alkottak Sebestyén Balázsékról. Többek között olyan kritikákkal illette őket, miszerint a három műsorvezető csak szerepet játszik, és a mutatott énjük köszönő viszonyban sincs a valósággal. Főként a műsor frontemberét, Sebestyén Balázst vette górcső alá, ám úgy tűnik, a rádiós válaszára még várnia kell.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pitrolffy Zoltán

„Nekem nem igényem ezt a történetet a végtelenségig továbbgörgetni. De hát pont erről beszéltem... Balázs vagánynak tűnik, de nem az! Amíg elő nem kerül egy vezető, akivel egyeztethet, hogy mit szabad, és mit nem, addig nem fog válaszolni. Sebaj, mert ez engem teljesen hidegen hagy. Én ezzel elmondtam, amit szerettem volna róla, ő pedig alátámasztotta az állításaimat” – fejtette ki a -nak a Sláger FM műsorvezetője, majd leszögezte: a továbbiakban nem érdeklik Balázsék, legalábbis, amíg rémült csendben vannak, de a véleménye mellett a jövőben is teljes vállszéllességgel ki fog állni.

Jáksó egyébként a Blikknek pakolt ki először a Rádió1 műsorvezetőiről. Akkor azt mondta, hogy Balázsék műsora idejétmúlt és unalmas, de nem ment el szó nélkül a három rádiós megjátszott barátsága mellett sem. A Sláger Reggeli házigazdája ráadásul ezt az állítását komoly érvekkel is alátámasztotta.

„Amikor a Class FM-en együtt dolgoztunk, akkor szerintem még csak kicsit utálták egymást, és én ennek a tanúja voltam. Lehet, azóta megbékéltek, de sokkal inkább azt gondolom, hogy ezt csak eljátsszák. Egyedül Rákóczi ér ott valamit. Szerintem kamuznak arról, hogy reggelenként lazán, vidáman beszélgetnek, és megbűvölten hallgatják Balázs elméleteit” – jelentette ki a lapnak Jáksó, majd külön kitért Balázsra. Úgy gondolja, nemcsak azt játssza meg, hogy milyen a kapcsolata a kollégáival, hanem azt is, amilyen képet magáról mutat.

”Aki egy kicsit is ismeri őt személyesen, az pontosan tudja, hogy mekkora távolság van a kommunikált énje és a valódi között. Ilyen értelemben miért ne froclizhatnám? Pontosan tudom, hogy őt ez hogy érinti, és ez engem mulattat” – mondta a Sláger FM műsorvezetője.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?