HŰHA

Őrületes átváltozás, óriási súlyfeleslegtől szabadult meg a magyar énekesnő

A Groovehouse énekesnője a pandémia alatt felszedett egy kis súlyfelesleget, de a fogyás jól ment, most pedig jobban néz ki, mint valaha.
címkék:
  • Szerző: ripost

Szembetűnő átalakuláson ment keresztül Judy. A népszerű énekesnő tíz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, ami által jobb formában van most, mint valaha!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A változásról előtte-utána képet is megosztott, amin jól látszik, hogy bár Judy az első képen is nagyon csinos, mégis a másodikon érzi igazán elemében magát.

judy fogyás

Judy csodálatos fogyása: bombaformában van az énekesnő
Fotó: Ripost

„Sokaknak fel sem tűnt korábban az a plusz 10 kg, csak most, hogy látszik a különbség. Nyilván a jól megválasztott ruhák ápoltak és eltakarták azokat a részeket, amelyek gömbölyűbbek voltak rajtam. De mindig is szerettem volna visszakapni azt, amikor elégedetten álltam a tükör előtt és tetszett az, amit látok. Ez az idő most jött el, mert most érzem először sok idő után, hogy elégedett vagyok magammal. Elindultam egy úton, aminek ugyan még nincs vége, mert a folyamatos életmódváltás megkívánja az állandóságot!” – írta az Instagramon megosztott fotóihoz Judy.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár-Kis Judit ???? (@kisjudy) által megosztott bejegyzés

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?