HŰHA

Kamerák előtt mondta ki az igazságot Medveczky Ilona, ezt tette vele a férfi

A legendás táncművésznő fényes filmes karrier előtt állt Los Angeles-ben, de nem adta be a derekát!
  • Szerző: Doris

Medveczky Ilonát nemrég választották be a Halhatatlanok Társulatába, ennek kapcsán beszélgetett vele Rónai Egon, az ATV-n futó Húzós műsorvezetője.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: ICON Management

A táncművésznőnek meglehetősen kalandosan alakult az élete, nem tagadja, hogy feláldozta a magánéletét a karrier oltárán. Sokáig úgy tűnt, a táncos karrier mellett számos sikerfilmben is feltűnhet, Ilona egy dologhoz mindig is ragaszkodott: az elveihez. Így aztán – köszönte szépen – a szereposztó díványból sem kért.

A táncművész a Húzós kamerái előtt mesélte el, mi történt vele Los Angeles-ben!

„Gábor Zsazsa lányát alakítottam volna egy próbafelvételen. Igen ám, de a neves filmstúdió vezetője felvitt az irodájába, és bizony igen gyorsan a tárgyra tért. Én persze nem hagytam, hogy bármi is történjen. Összekaptunk, és itt véget is ért a filmes karrierem” – mesélte Ilona, aki világéletében az édesapjának szeretett volna bizonyítani, aki nem akarta elismerni a tehetségét, táncolni is csak egyszer látta.

Medveczky kapcsolata egyébként igen különös a férfiakkal. Bár rengetegen rajonganak érte a mai napig, ő általában nem kér az udvarlókból, szívesebben tölti az idejét imádott kutyáival, vagy éppen kertészkedéssel.

A többi izgalmas részlet kiderül szombat este a Húzósból!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?