HŰHA

Kaszinóban pakolta ki hatalmas mellét Baukó Éva, mindenki látta

Mellbedobással nyert ötvenezret!
címkék:
  • Szerző: Doris

Baukó Éva egy testhez simuló kék koktélruhában, teljes mellbedobással vetette magát a nyerőgépek közé. Végül 50 000 forintot nyert ruletten. Szombat estéit szívesebben tölti játéktermekben mint diszkókban, mióta idén februárban Las Vegas-ban megtapasztalta, hogy milyen élmény a kaszinózás. Főleg, hogy ezúttal kitüntetett szerep is jutott neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Berecz Valter

Baukó Éva idén februárban, még pont a járvány berobbanása előtt repült az Egyesült Államokba – ezzel az úttal lepte meg magát születésnapjára. A túra során Las Vegas-ban is eltöltött néhány napot egyik barátnőjével. A fények városában életükben először tapasztalhatták meg, hogy milyenek a nagybetűs kaszinók és a hatalmas pompa. Bár Éva ott csak 20 dollárt mert feltenni, újabban Magyarországon is rendszeresen előfordul kaszinókban. Legutóbb múlt szombaton a győri Casino Win-ben próbált szerencsét.

Fotó: Berecz Valter

„Most először jártam a győri kaszinóban. Nagyon meglepődtem, hogy ilyen hatalmas, igényes és ennyi játéklehetőség van, tényleg úgy éreztem magam mint kint a vegasi kaszinókban. A ruletten egyből 50 ezer forintot nyertem, aztán ki is szálltam és másfél órán át játszottam a pénznyerő automatákon” – mondta Baukó.

Évát ráadásul a többi vendég is nagyon szerette, mert ezúttal kitüntetett szerep jutott neki: lejátszható pénznyereményeket sorsolhatott ki, összesen 700 000 Ft értékben. Kihasználva a győri kaszinó éjjel-nappali nyitvatartását, Éva nem is nagyon sietett haza, annál is inkább, hiszen szombaton a dj mellett magyar bajnok rúdtáncosok is szórakoztatták a közönséget.

Fotó: Berecz Valter

Az egykori villalakó már többször őszintén beszélt róla, hogy pánikbetegsége miatt hosszú ideig alkoholproblémái voltak. Mint mondja, immár 8 éve tiszta – a kaszinóban sem ivott alkoholt, anélkül is úgy pörgött, mint senki más a teremben.

„Addiktív személyiség vagyok, de a szerencsejáték iránt úgy gondolom, sosem leszek függő. Nem fogom eljátszani a pénzem, de ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném az igényes szórakozást és a jó társaságot. Megmondom őszintén, szombatonként inkább megyek már egy kaszinóba mint egy diszkóba. Meg kell tudni állni egy kisebb összegnél, és akkor nincs baj” – nyilatkozta Baukó Éva.

A szőkeség már azt is tudja, legközelebb mit fog kipróbálni: „Pókerezni tudok és szeretek is, most hogy láttam az asztaloknál, megjött hozzá a kedvem. Legközelebb szerintem célzottan kártyázni jövök majd el. Vigyázat, Győr: lenyomok mindenkit!”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?