HŰHA

Kemény kritika, Boros Lajos nem kímélte Bochkor Gábort

A rádiós őszintén vallott arról, milyen kapcsolat fűzi egykori kollégájához.
  • Szerző: Ripost

Boros Lajos és Bochkor Gábor sosem állították, hogy közeli barátok lennének, mégis sikerre vittek együtt egy rádióműsort. Nagy párost alkottak, azonban az évtizedek alatt sok tüske gyűlt kettejükben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Boros most bevallotta, úgy tekint Bochkorra, mintha az elkényeztetett öcsikéje lenne.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Bocsi kívülről pökhendi alaknak tűnik, de sosem feledem, amikor a főnökeim figyelmeztettek, hogy ideje nyugdíjba mennem, odajött hozzám és azt mondta: ez az év legyen a te bakancslistád, ha van álmod, megvalósítjuk, és egy kis pénzt is kereshetsz tartaléknak. Könny szökött a szemembe, az életben először és utoljára megöleltem Bochkort. Olyan ő nekem, mint az elkényeztetett öcsike. A „mama kedvence”, akinek mindenki tudja a hibáit, mégis elnézik neki, mert szeretik” – mondta a Blikknek Boros, aki azt is elárulta: kritikus szemmel figyeli volt kollégája tévéshow-ját.

„Kötelességemnek érzem kívülállóként hetente megnézni Bochkor műsorát az ATV-n, és közben drukkolok, hogy legyen rossz! Elfogulatlanul elemzem őt. Emberileg sokat javult. Míg régen mindig ő csapta le a poénokat, már hagy mást is gólt rúgni, ami viszont szakmailag rossz” – fogalmazott Boros. A rádiós nem kertelt, bevallotta, korrekt viszonyuk az eltelt évtizedek alatt megtelt tüskékkel, és bár közel harminc évig dolgoztak együtt, sosem voltak igazán egyenrangúak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?