HŰHA

Keresztes Ildikó a botrányról: Nem vagyok alkoholista

Az énekesnő nem hitt a szemének, amikor azzal szembesült, hogy az egyik magazin címlapon vádolja őt alkoholizmussal. Itt a válasza!
  • Szerző: Buster

Keresztes Ildikó napját finoman szólva sem dobta fel, hogy az egyik magazin címlapon vádolta alkoholizmussal. A barátságtalan feltevést arra alapozták, hogy készítettek néhány fotót, melyen az énekesnő láthatóan jó hangulatban szórakozott. A cikk szerint Tóth Vera támogatta őt illuminált állapotban. Vera és Ildikó először a Facebookon adtak hangot felháborodásuknak, majd a megalázott énekesnő az AcNewsnak nyilatkozott.

"Egyesek személyes bosszút kívánnak állni rajtam. Igazából nem is érdekel az egész. Tulajdonképpen okom lenne bosszankodni, de inkább csak nevetek a szánalmas próbálkozáson”

– mondta Ildikó, és hozzátette: alkalmanként valóban megiszik egy-két pohár italt, de ez szerinte teljesen rendben van.

"Mit igyak egy borfesztiválon? Persze, hogy bort ittam. Mondjon bárki egy embert, aki sosem fogyaszt alkoholt.

Nekem sosem volt problémám az alkohollal.

Ha lett volna, nem lennék képes a színpadon állni évtizedek óta. Válogatott tornász is voltam, a sportolói múltam pedig szintén összeegyeztethetetlen az alkoholizmussal”

– magyarázta Keresztes, aki egyébként kiválóan érzi magát a bőrében. Élvezi az életet, és örül a nyárnak. Biztos benne, hogy az idei csúcsszezonban is csodálatos élményekben lesz része.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?