HŰHA

Két újabb világsztár jön a zamárdi fesztiválra

Elkészült a 6. STRAND Fesztivál két nagyszínpadának részletes programja.
  • Szerző: Totti

A nyitónapon, a Petőfi Zenei Díj gáláját követően a Punnany Massif adja majd 15. születésnapi koncertjét, de két világsztárral is  bővült a felhozatal. Az angol Rag’n’Bone Man és TroyBoi is szórakoztatja majd a közönséget. A fesztivál idén augusztus 22-25. között a már jól megszokott helyén, Zamárdi szabadstrandján várja majd a bulizni vágyókat.

STRAND most is garantáltan a nyár legjelentősebb záróeseménye lesz. Ezt mutatja a fesztivál - most közzétett - két nagyszínpadának részletes programja is, hiszen, a már eddig bejelentett Thirty Seconds to Mars, Robin Schulz, Kensington, Kungs és Sigala mellé érkezik az angol dalszerző-énekes Roy Charles Graham, azaz Rag’n’Bone Man is.

2016-ban megjelent Human című dala meghozta számára a világhírnevet, majd erre rátett egy lapáttal a Skinnel. Azóta sorra nyeri a díjakat és ad telt házas arénakoncerteket.

Az elektronikus zenei vonalat erősíti a dél-londoni származású DJ-producer, TroyBoi, aki elképesztő gyorsasággal vált az egyik legnépszerűbb zenei producerré.

A külföldi fellépők mellett a hazai kedvencek névsora is bővült a mostani bejelentéssel. Többek közt: Ákos, a Halott Pénz és a Tankcsapda mellé érkezik Majka & Curtis, Honeybeast, Intim Torna Illegál, Irie Maffia, Jetlag, Kiscsillag, Kowalsky meg a Vega, Margaret Island, Péterfy Bori & Love Band, Supernem is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?