HŰHA

Ki jön még? Vágó István is zaklatással vádolta Havast

Havas Henriknél minden bizonnyal természetes, hogy a kiszemelt hölgyeket módszeresen zaklatja, amíg csak célt nem ér náluk, vagy nem jelentkezik a dühös férj.
  • Szerző: RIPOST

Tizenöt éve feszült a viszony Havas Henrik és Vágó István között. Ennek okáról a kvízmester egy róla szóló könyvben vallott. Állítása szerint Havas illetlen SMS-ekkel zaklatta a felességét, melyekre ő válaszolt helyette. Vágó erről Bárdos András könyvében beszélt.

"Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin voltunk,(...). Havas egész este csak "Nyuszival" beszélgetett (Vágó István feleségének beceneve). Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel,(!) miközben barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, és újabb és újabb SMS-eket kap"

- emlékezett vissza akkoriban Vágó.

"Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, a Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele. És Nyuszinak arra a kérdésére, hogy nem zavarja-e, hogy neki férje van, NEM volt a válasza. Na, erre visszaírtam én Havasnak:.

Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?

- tette fel a költői kérdést Havasnak Vágó István a könyv tanúsága szerint.

A "Tanár úr" akárcsak a mostanában kiderült eseteket tagadta, hogy valaha üzenetváltásba bonyolódott volna kollégája nejével, de Vágó emlékezett rá, hogy a telefonja jelezte, üzenete célba ért. 

Keményen fogalmazott, azt írta, szó szerint, hogy Havas hazudik, amikor letagadja az üzenetet...

Bár újságírók a legfrissebb botrány kirobbanásakor is felhívták, Vágó István közölte, hogy nem kíván megszólalni. A könyvben részletesen leírt zaklatás kapcsán azonban Havas Henrik soha nem fordult a bírósághoz.

Időközben előkerült Gesztesi Károly egy korábbi nyilatkozata, ő is azt állítja, hogy akkori feleségét Lipai Claudiát rendszeresen, sőt éjszaka is zaklatta Havas...A meghökkentő történet részletei itt olvashatók.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?