HŰHA

Kiborult Zámbó Jimmy legkisebb fia, kitálalt a családtagjairól

Adrián nem érti, miért gondolják egyesek azt, hogy nincs jóban a testvéreivel, hiszen a kapcsolatuk egyáltalán nem lett rosszabb az évek múlásával.
  • Szerző: Ripost

Mérges a nagybátyjára, Zámbó Árpyra Zámbó Adrián, miután a férfi azt állította, hogy Jimmy fiainak az énekes halála óta teljesen megromlott a viszonya egymással.

Adrián szerint ez szemen szedett hazugság, hiszen ő és bátyjai szeretetteljes kapcsolatban állnak egymással, és bár sok az elfoglaltságuk, mégis rendszeresen beszélgetnek telefonon.

"Felnőtt emberek vagyunk, nem pedig gyerekek. Mindhárman építjük az életünket, próbáljuk kialakítani az egzisztenciánkat. Sebastiánnak már családja van, Krisztiánék is ezen dolgoznak, én is szeretnék majd sajátot. Mással vagyunk elfoglalva, de attól még ugyanúgy fontosak vagyunk egymás számára és szeretjük a másikat. Nem beszélünk naponta, de egymás mellett állunk mindenben" - öntött tiszta vizet a pohárba Adrián, aki a szerdai Mokka vendége volt.

A fiú nem örül annak, hogy a nagybátyja valótlanságokat állít róluk.

"Árpyval nem túl jó a viszonyunk, és úgy tudom, ő robbantotta ki ezt a hazugságot. Személyesen szeretném majd vele megbeszélni ezt a problémát.

Nem tagadom, hogy nem vagyunk jóban, hiszen ezt mindenki látja.

Az okokba nem mennék bele, de édesapám halála után kezdődtek a gondok. Nem azt vártuk édesanyámmal tőle, amit kaptunk. Köszönőviszonyban vagyunk, de más kapcsolat nincs közöttünk" - jelentette ki a legkisebb fiú.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?