HŰHA

Kiderült az igazság: ezért kellett meghalnia VV Fanninak

Újabb részletek derültek ki az egykori villalakó ügyéről: a fiatal lány régóta ismerte feltételezett gyilkosát, úgy tûnik, szorosabb érzelmi szálak fûzték őket egymáshoz.
  • Szerző: Totti

Novozánszki Fanni úgy halt meg, ahogy senkinek sem kívánja az ember, és nagyon óvatosan fogalmaz vele kapcsolatban mindenki. Egyre inkább úgy tűnik, hogy féltékenység miatt ölték meg, egyik kuncsaftja szerelmes lett belé.

A férfit november 27-én helyezték előzetes letartóztatásba, kezdetben személyi szabadság korlátozás vádjával, ám ezt később emberölésre változtatták.

Az biztos: amíg Fanni holtteste nem kerül elő, vagy a gyanúsított férfi nem tesz beismerő vallomást, továbbra is eltűntként kezeli a rendőrség a fiatal nőt. A feltételezett gyilkos kettős éltet élt: ifjabb B. László időnként elegáns öltönyben, luxuskocsi volánja mögött furikázott, ugyanakkor nagyszülei panellakásában élt, és kétségbeesve próbálta megtartani szerelmét, aki szakítani akart vele. A Lokál napilap szerint: Dunaújvárosban mindenki csak Lackóként ismeri ifjabb B. Lászlót, akit a minap VV Fanni megölésének gyanújával letartóztattak. A férfi napközben nagy feltűnést keltve kiöltözve feszített, Porschéval, Lamborghinivel furikázott a kisváros utcáin, de esténként egy négyemeletes panelházba ment haza a nagyszüleihez. A szomszédoknak csak annyit mondott: ez nem a saját autója, hanem a cégé, ahol ő sofőrként dolgozik.

„Mindig kérdeztem Lackót, milyen cég az, ahol ilyen szolgálati autó dukál, de soha nem árulta el – mondta a Lokálnak a férfi szomszédja. – Hallottuk, Lackó mit tett VV Fannival, sajnos várható volt, hogy tragédiával végződik ez a kapcsolat. A fiú nagymamájától, Erzsikétől tudom, hogy az unokája szerelmes volt az egykori villalakóba, aki állandóan pénzt kért tőle. Hogy az mire kellett a lánynak? Szerintem drogra. A végén Erzsike elzavarta az unokáját, mondván, ha majd szakít Fannival, visszajöhet, de addig még ennivalóért se kopogjon be hozzá. Később elfogyott Lackó pénze, emiatt Fanni szakítani akart vele, amit ő nem tudott elviselni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?