HŰHA

Kiderült, ezért várja az idei karácsonyt Nagy Feró

A zenész annyira imádja az unokáit, hogy legszívesebben az egész karácsonyt nekik szentelné.
  • Szerző: RIPOST

Nagy Feró már tűkön ülve számolja vissza a napokat karácsonyig, hiszen alig várja, hogy végre az unokáival tölthessen egy kis időt! A zenész még a lakás díszítését és az ünnepi ebéd készítését is képes háttérbe helyezni, hogy a gyerekeket szórakoztassa. Feró most a -nak elárulta azt is, miként telik náluk a karácsony, és milyen feladatokból kell kivennie a részét a készülődés alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Különösebben nem készülök a karácsonyra, én inkább az a tipikus nagypapa vagyok, aki azt várja, hogy végre az unokáival legyen! A feleségem szokta kézben tartani ezt az ünnepi készülődést, ő a motorja az egésznek, hogy minden a legtökéletesebb legyen mire megérkezik a család. Persze, ha kell segítség, akkor csak egy szavába kerül, én kéznél vagyok” – mondta mosolyogva lapunknak Feró, aki néha megfordul a konyhában is, hogy ellenőrizze az ünnepi ételek minőségét. Sőt, a karácsonyfa díszítést is árgus szemekkel figyeli, hogy ha kell, akkor megfelelő instrukciókkal lássa el a többieket.

„A karácsonyfát mindig a feleségem díszíti a gyerekekkel. Ez hagyomány. 24-én délelőtt neki is látnak, hogy mire megérkezik az egész család, készen legyen. A délután már az ünneplésről szól, és a hatalmas evésről. Idén is rántott hal kerül az asztalra, és sok más finomság is. Szerintem nem kell mondanom, hogy itt mindenki jól belakmározik. Jó buli nagyon! Na meg utána a pihenés, és az óriási alvás!” – árulta el a Beatrice frontembere, aki az ünnepek alatt próbál regenerálódni, hogy az év végi koncerteknek újult erővel vághasson neki. Ám a pihenés még így is csak a második helyre csúszik, hiszen Feró minden pillanatot az unokáinak szentel.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap pénteki számát az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?