HŰHA

Kirobbant a botrány: L.L Junior levette a temetői videót, itt megnézheted

A magyar zenész volt felesége nyílt levelére reagált Facebookon egy élő videóval kedden, ám a felvétel nagyon gyorsan lekerült az oldaláról.
címkék:
  • Szerző: Ripost

L.L. Junior és volt felesége közös kisfiuk halála után egymásra mutogatnak, a zenész pedig egyedül akarja felnevelni másik fiát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

L Junior és a nő már nem élnek együtt. A baleset idején, szombaton Dávidka épp édesanyjával, Csillával volt, mikor Zuglóban a gyermek hirtelen átszaladt az úton, és egy az eddigi adatok alapján szabályosan közlekedő autó halálra gázolta.

Tegnap L.L. Junior jogi képviselője azt nyilatkozta: ügyfele ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha idősebb gyermeke, Lacika vele lakna.

Ma pedig az édesanya Facebookon reagált. „Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért” – írta egyebek mellett.

„És szeretett fiam emlékére esküszöm,hogy megküzdök a fiamért, Lacikáért. GYÁSZOLOK!!!!!! Ezért nem nyilatkozom, mert ÉN megélem minden percét, nem a közösségi oldalakat nézem” - írja a levél utolsó részében Csilla.

Erre reagált élő videójával a zenész, aki a temetőből jelentkezett be. Fél órával később azonban a videó már nem volt elérhető, nálunk viszont még megtekinthető:

 

címkék:
És ezeket olvastad már?