HŰHA

Kislánya hiánya miatt szomorkodik Hódi Pamela

A modell kislánya jelenleg az édesapjával, Berki Krisztiánnal nyaral, Pamelának viszont ez egy rendkívül nehéz néhány nap.
  • Szerző: ripost

Nehezen viseli gyermeke hiányát Hódi Pamela. A modell kislánya, Natasa Zselyke jelenleg az édesapjával, Berki Krisztiánnal, és annak kedvesével nyaral Törökországban.

Pamela és Nati azonban még sosem töltöttek külön egymástól két napnál többet, így a csinos anyuka nehezen viseli a távolságot.

Pamela egy korábbi közös képet is megosztott a kislányáról, amihez számtalan bátorító hozzászólás érkezett.

"Adjon vigaszt, hogy nagyon jól érzi magát" - írta egy hozzászóló, amire Pamela is válaszolt. "Sokkal könnyebb, hogy tudom, jól érzi magát" - fogalmazott.

Valóban nem lehet most könnyű a modellnek, hiszen kislányával minden szabadidejüket együtt töltik.

"Szerencsés vagyok, mert Nati óvodája a nyári időszakban is nyitva van, így a hét néhány napján reggeltől délutánig ott van. Az oviban van medence is, és különböző programokra is viszik a kicsiket, én pedig addig a saját ruhamárkámmal foglalkozom. Munka után mindig együtt vagyunk, azokon a napokon pedig, amikor nincs ovi, számtalan közös programot szervezünk együtt" - mondta el a %%-nak Pamela, aki hamarosan újra átölelheti a kislányát.

És ezeket olvastad már?