HŰHA

Kitálalt a barát, ezt tette az éjszakában Liptai Claudia!

A mûsorvezető egy nagyszabású buli keretein belül búcsúztatta el a lányságát péntek este, most az is kiderült, merre járt a barátaival.
  • Szerző: Ripost

Barátnőivel ünnepelte közelgő esküvőjét Liptai Claudia! A műsorvezető hamarosan kimondja a boldogító igent kedvesének, Pataki Ádámnak, ezért pénteken fergeteges lánybúcsút csapott.

Claudia menedzsere és barátnője, Kende-Hofherr Krisztina a Blikknek elmondta, számos izgalmas programból állt a szombati ünnepség

"A lánybúcsúról természetesen tudott Claudia, de hogy mi lesz a program, arról semmit. Az igazán nagy meglepetést az okozta, hogy mindnyájan beöltöztünk Claudiának, a rá jellemző ruhával és szőke parókával" - mondta el a Blikknek a barátnő.

 

A társaság először egy étteremben vacsorázott, majd egy fehér luxuslimuzinnal a Hősök tere felé vették az irányt, ahol közös fotókat készítettek. Ezután egy óbudai szórakozóhelyre mentek az autóval, ahol Radnai Péter szolgáltatta a zenét.

"Claudia és barátnői valamivel 11 után érkeztek meg, nekem úgy tűnt, hogy nagyon jól érezték magukat, és úgy buliztak, mint akárki más" - mondta el a dj a Blikknek.

A társaság fesztelenül bulizott a szórakozóhelyen, majd fél egy körül távoztak onnan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?