HŰHA

Kitálalt a drogdíler, döbbenet, miért halt meg majdnem Demi Lovato

A drogkereskedő állítja, a sztár pontosan tudta, mit vett be azon az estén, ami kis híján az életébe került.
  • Szerző: Ripost

Megszólalt a drogtúladagolást szenvedett énekesnő, Demi Lovato dílere. A drogkereskedő azt állítja, az énekesnő pontosan tudta, milyen veszélyes szert vesz be azon az estén...

A díler, név szerint Brandon Johnson azt mondja, a mindössze 26 éves Lovato maga hívta fel őt lakásába hajnali 4-kor, hogy vigyen neki drogot. Ráadásul a férfi szerint tisztában volt azzal is, hogy mekkora kockázatot vállal.  Az énekesnő állítólag egy darabig együtt drogozott  Johnsonnal, sőt a férfi azt is állítja, szexuális kapcsolat is volt közöttük - bár ezt az énekesnőhöz közelálló források tagadják.

Demi azon az estén, amikor a túladagolás történt, egy Mexikóból beszerzett anyagot vett be - írja a Daily Mail. Az énekesnő szervezetében oxikodont és fentanilt találtak, vagyis ugyanazt, ami Prince és Lil Peep halálát is okozta korábban, tehát ha tényleg tudott a szer összetevőiről, azzal is számolnia kellett, hogy annak elfogyasztása az életébe kerülhet.

Brandon azt mondja, az énekesnő pontosan tudta, hogy a tabletták nem holmi gyógyszertári pirulák voltak. A férfi aztán az este folyamán távozott a lakásból, az énekesnőre pedig öntudatlan állapotban találtak rá. A férfi tehát érzékelhette azt is, hogy Lovato rosszul lett, de ha így is volt, nem segített rajta.

Időközben az is kiderült, hogy Brandont márciusban  letartóztatták, miután kábítószereket, rengeteg pénzt, sőt egy kézifegyvert is találtak nála. Azt egyelőre nem tudni, mi lesz a sorsa a történtek után. Az énekesnő családja sem árul el részleteket az ügyről, ők most kizárólag Lovato felépülésére kívánnak koncentrálni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?