HŰHA

Kitálalt a szakításáról Hódi Pamela: ezt mondta Berkiről

A csinos modell büszke arra, hogy amióta szakított Berkivel, még erősebbnek és sikeresebbnek érzi magát, mint korábban bármikor.
  • Szerző: Ripost

A kedd esti Jakupcsek Plusz vendége Hódi Pamela lesz, aki bevallotta, boldog lett volna, ha Berki Krisztiánnal együtt nevelheti fel közös lányukat, Natit.

A modell több mint egy évvel ezelőtt szakított gyermeke apjával, mert időközben rájött, neki és a lányának is sokkal jobb, ha egy kiegyensúlyozott, boldogabb életet élnek. Arról nem is beszélve, hogy a szakításuk óta Pamela népszerűbb a közösségi médiában, mint korábban bármikor!

„Úgy érzem, az elmúlt egy évben építettem fel az oldalaimat, akkor lettem erős. Amikor együtt voltam Krisztiánnal, nem nagyon hozhattam döntéseket semmiben. Mindenben ő döntött. Az utóbbi egy évben ez változott: érdekesebb, erősebb és talpraesettebb lettem” – fogalmazott az ATV műsorában Pamela, aki exéről is kendőzetlenül beszélt.

„Tudom, hogy Krisztián belőlem csinált bizniszt. Én viszont sosem profitáltam a magánéletemből, ahogy a szakításunkból sem” – fejtette ki a modell.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?